Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Krak Kruk..Bunyinye

  • Monday, December 13, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Perghh...perghh....sangat enak ini yer...chocolicious!! sofia sangat suke hot choc nih...sangat suai time-time tengah batuk nih...nak try air lain tak boleh...sebab semuanya berais...nih yang kes terpakse..tapi..nasib baik sedap!!


    Time nih sofia kuar ngan Mr Syuk..makan kat Kenny Rogers..memang puas lah kan makan sini...nih menu tetap lah bile makan sini...sofia akan amik yang blackpaper punye...dengan macroni cheese die nih...pergh!! memang sedaaaappp!!!


    Mr Syuk pulak suke BBQ...ha...pasta tuh sofia penah buat..Mr Syuk suka pulak..tuh sampai kat KRR nih pun die pilih pasta tuh...hehe..


    Muffin nih sofia ngan Mr Syuk memang tak larat dah nak sumbat selalunya....so..nih jelah akan di tapaw bawa balik...makan kat umah atau bagi sape yang ade kat umah tuh...

    Haih~~ nih kalo ade kat Pontian nih...nyum...nyum...memang naik lagi 10kg la berat sofia...hhaha...

    0 comments: