Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ke Nogori Sembilan

  • Wednesday, December 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Petang nih sofia akan out ke negeri sembilan...atas urusan kerja..bukan makan angin..huhu

    Bila cakap negeri sembilan nih teringat Ain ngan Sarah larr....ala...tapi diorang sure takde sebab keje...huhu...sedih :(( sebab ghindu diorang sangat...

    Tapi kali nih kerja sofia tak lama...selalu outstation seminggu tapi kali nih cuma 1 ari setengah je...

    Selama sofia study kat matrik..sampai lah keje...baru nih lah sofia dapat jejak kaki ke KMNS nih...hehehe...teruja sangat nak tengok tempat orang nih... :))

    0 comments: