Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Ini Hari Jumaat

  • Friday, December 17, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Yeay!!

    Hari nih dah hari jumaat!!

    Sungguh sekejap jer masa berlalu...kalo hari Ahad..punyelah liat and tak sanggup sangat nak balik Pontian nih...tapi tup-tup...pejam celik pejam celik...aik...dah jumaat dah hari nih...


    Sape yang tak suke Jumaat kan!! semua orang yang bekerja amatlah suke bile tibe hari jumaat nih...melainkan mereka yang masih bekerja hari sabtu ngan adik sofia Syaza nih yang akan balik ke UKM minggu nih...

    Biaselah...dah lama cuti...nak balik uni balik...busy dengan assignment...project..test..exam semua...sape yang nak kannn....sofia penah alami perasaan tuh dulu time study...hehee

    Pulak tuh...perasaan tuh masih sama lagi sampai sekarang even dah bekerja....melampau kannn... :P


    Haih~~ bile laj nak pegi bercuti nih...sofia rase nak sangat......pegi berjalan makan angin...untuk release tension sikit...dengan keadaan kerja...hidup..macam-macam lagi lah...

    Sofia kan MC hari tuh....doctor cakap sofia baru kena migrain...so, die suruh sofia jangan stress sangat..sebab boleh memudaratkan lagi migrain tuh...huhu...sape yang nak stress...tak de sape kot...tapi kalo dah die nak datang jugak..nak buat macam mana...

    Sebab terlalu penat nih jugak lah sofia ingat nak bercuti..tapi bile pikir-pikir 10 juta kali...nak save cuti jugak...nak gune untuk tahun depan...huhuhu...pasal cuti nih pun rase macam nak stress jugak..arghhh~~

    Huhu :((

    0 comments: