Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Congratulation

  • Wednesday, December 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Tahniah!! Tahniah buat student KMTJ sesi 2010/2011 untuk result semester I korang yang hebat..korang mampu dan berjaya letakkan KMTJ tetap no 1...even sofia bukan lecturer yang mengajar mereka...tapi sofia tetap bangga...sofia pun dah anggap mereka nih macam adik-adik sofia..sebaya kot ngan Haziq tuh...cuma Haziq tuh tua setahun je...


    Tengok..semua lecturer jugak excited sangat nak beri slip result pada student mereka..

    Lecturer yang selama nih bertungkung-lumus mengajar anak-anak murid mereka berjaya...dari zero hingga setepu-tepunya korang untuk korang ngadap exam...


    Time dengar pengumuman result diorang nih..buat sofia teringat pada zaman sofia study...tapi, tang amik-amik result nih time SPM jer..bile sofia masuk matrikulasi...result semester I kitorang di tampal...huhu...nasiblah ko..result teruk ke baik...memang terpampang tuh ha....


    Tapi kat KMTJ..PP Exam tak nak..dia nak beri slip exam nih pada masing-masing..setiap student berhak ke atas result mereka..

    Haih~~ kenape lah zaman sofia PP Exam die tak pikir camnih ekk~~


    Untuk tahun 2010/2011 nih...takde yang keluar..100% lulus...macam-macam expression muke diorang time amik result nih...haha...kelakar pun ye...yerla...ade yang macam nak pengsan...ade yang macam tarzan...terjerit-jerit...padahal bukan teruk pun result diorang...

    Ape pun....sofia ucapkan Tahniah!! Maintainkan lah result korang untuk semester II nih nanti...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    tahniah utk dorg. sgt membanggakan kan ;)