Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cemburu

  • Thursday, December 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Cemburu? haha...pada sofia nih merupakan satu perasaan yang sangat subjektif...cemburu tak mestinya pada couple masing-masing...tapi boleh jadi pada orang lain..ada masa dengan adik-beradik sendiri pun boleh cemburu...

    Untuk sofia..cemburu untuk pada Mr Syuk memang ada...tipulah kan kalo sofia kata takde...perasaan tuh ade jugak timbul kekadang tapi sofia cepat-cepat tepis...pada sofia, tak elok perasaan cemburu sofia mengongkong hidup die...sofia sendiri bayangkan sofia kat tempat Mr Syuk...sure sofia tak nak...so..nasib baik perasaan tuh tak penah kekal lama dalam ati sofia nih...

    Ia bagai angin yang berlalu jer..hehe

    So, ape yang buat sofia betul-betul cemburu? serious sofia cemburu pada mereka yang berjaya sebagai seorang perempuan yang sudah complete kitaran hidup die...

    Maksud sofia, as anak sehinggalah apabila mereka menjadi ibu...bagaimana seorang perempuan kerjaya yang masih boleh handle kerja-kerja lain...goshhh!! im really jealous wit women like this...everything is under her control...

    Sofia harap sangat sofia akan dapat atasi kecemburuan sofia tuh dengan sofia sendiri boleh jadi macam mereka yang berjaya...

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    cemburu2 sayang its ok lol..

    lily lotus said...

    cemburu itu indah sebenarnya..hiks