Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bermula Segala Persiapan

  • Monday, December 6, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Hari nih sofia sambung cuti sempena awal muharaam..sebenarnye sofia cuti ariniih untuk spend time ngan family..dengan keadaan abah yang time nih kena tahan wad..tuh yang sofia plan nak cuti...nak cuti time keje tak boleh...nih yang cuti sekali arung untuk esok awal muharam...


    Cuti nih pun macam-macam dah kene buat...segala persiapan untuk ke fasa seterusnya juga sofia dah mula kena buat...sofia tak suke buat kerja last minute..pastuh main taram jer semua bende...ohhh no....untuk buat sesuatu sofia perlukan ianya di rancang dari A sampai lah Z....

    Abah sofia pun dah bising suruh pegi kursus kawen ngan buat check darah...check darah pun bukan untuk HIV je...termasuk lah untuk Talasemia...


    Dengan keadaan sofia sendiri tak sedap badan...suara tak keluar...semuanya nak kena setle kan juga...bila dah cuti nih...ape yang boleh sofia dengan Mr Syuk rancang...kitorang akan teruskan mane yang boleh....

    Rase tak sabar pulak nak pakai barang-barang yang di beli tuh......heheehe

    3 comments:

    Softtouch [Hanim] said...

    persiapan kawin yer...akak plak xsabar nk tgk pic sofia kawin n semua brg2 yg sofia beli tu..he he he

    Softtouch [Hanim] said...

    persiapan kawin yer...akak plak xsabar nk tgk pic sofia kawin n semua brg2 yg sofia beli tu..he he he

    sWeEtdARLiNG said...

    me terasa macam ari ahad... camno tuuuh? ahahahhaha

    sw33tdarling.com