Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bangun Pagi

  • Thursday, December 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Perasan tak sekarang nih...blog sofia rajin berupdate..

    Nih semua apabila umah sofia nih dah ade Streamyx...haha...tak payah nak gantung arap pada office untuk update my lovely blog nih..haha....yesszzz....blogging is a part of my life...dari hobi dan minat nih lah dapat jugak side income...

    Sape yang blogger sure tau kan..macamana hidup blogging nih merupakaan salah satu sumber pendapatan...hehehe


    Sebab tuh jugak lah...sofia sangggup bangun awal pagi key...untuk update blog sofia nih 4 kali sehari....ala...dah ada internet kat umah...memang senang...bak kata orang..maklumat hujung jari...

    Belah petang lepas balik office...sure sofia akan berblogwalking....sampailah ke malam...lepas tuh tido...rehatkan minda...kalo ada idea terus buat coretan entry lah...

    Tapi selalunya, sofia akan bangun around 5 pagi untuk buat entry...entry tuh semua akan auto publish..mudah kan?? yeaahh..sangat mudah...

    Tapi untuk comment sofia memang akan sentiasa check dan reply jika ada sebarang pertanyaan kat comment area tuh..kalo kat shoutboux susah lah...

    Tak cukup tido pun tak pe...tapi saya rasa heaven sangat bila dapat berblogging nih...

    ^__^

    Selamat berblogging..

    1 comments:

    Softtouch [Hanim] said...

    baguslah mcm tu..ni namanya blogger tegar..sy bkn blogegr tegar sbb sehari satu entry je biasanyalah...itu pun jenuh nk pk idea nk buat n3 apa...