Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bala @ Rezeki

  • Friday, December 17, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Petang semalam, sofia layan citer kat TV3 tuh...'Seribu Kali Cinta'..citer tuh kan..ada ghuper citer omputih..'50 first date'..jalan citer memang sejibik...yang 50 first date tuh Adam Sandler ngan Drew Barrymore berlakon...sweet~~ sangat...bile tengok si lelaki nih sanggup buat ape saje untuk bantu ingatan si perempuan...sampailah mereka daapt anak...si perempuan masih macam tuh..Tapi kalo yang Seribu Kali Cinta nih tak tau macam mana die punye ending..so far jalan citer die macam sama jer ngan citer omputih tuh...


    Tapi point sofia bukanlah pasal jalan citer 50 First Date atau pun citer Seribu Kali Cinta tuh..cume antara slot atau adegan dalam citer tuh buat sofia tergerak untuk karang entry nih..

    Ohh ye...dah lah nama watak jahat tuh sofea ekk...heee...nasib baik ejaan tak same...

    Pointnye kannn...korang ade problem dengan pasangan korang...punyelah syok bercerita ngan seseorang nih kannn dan die pun dengar citer korang penuh dengan khusyuk kan...pastuh bile dah last-last nak ending citer tuh...nada suara confirm dah sayu minta simpati pendengar...tetapi kan...tup-tup...si pendengar tuh  boleh cakap camnih....

    "Saya simpati dengan apa yang telah awak alami...oleh itu, izinkan saya menjadi pengganti kepada boyfriend awak..sebab saya dah lama simpan perasaan saya pada awak....terima lah saya..plzzz...."


    Apa korang rase bile macam nih ekk? huhu...kalo sofia tak dapat nak bayang macam mana nak hadapi situasi macam nih...

    Rase macam nak menangis...nak menjerit pun ade kott....lepas satu-satu masalah timpa...

    Pada sofia moralnye kan...janganlah mudah sangat nak cerita ape-ape kisah kat orang..ade masa even orang yang kite rapat..orang yang kita percaya selama nih pun boleh tikam kite dari belakang...kannn...

    1 comments:

    sWeEtdARLiNG said...

    dah komen pasal SERIBU KALI CINTA ni kat blog.. walauapapun, minat kat pasangan kekasih tu, so layan je laaa....
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG