Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tumblin' Monkeys

  • Tuesday, November 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Mule-mule tengok cam boring jer si monyet nih...tapi kalo ramai-ramai main...memang best...dahla monyet-monyet nih comel!! kecik-kecik tapi ekor die..melentik-lentik...

    Mule-mule dulu sofia tak suke sangat game nih...sebab ade peristiwa dengan monyet nih zaman study kat Utem...memang tak suke...monyet nih sebenarnye memang pandai...pendendam pulak tuh...heee...seram betul bile imbas balik zaman die ngamuk kat kolej dulu...


    Cume sekarang nih baru tergerak untuk main bende nih...padahal bende mainan dah lapuk ekkk...

    Nih pun sebab Chibby nak sangat mainan nih...kene pulak time die rengek nih sofia memang dah tak larat nak layan die jalan sane sini...sofia bukan ape..tak nak die penat sangat time nih...tido kejap jer...malamnye ade kenduri pulak...tuh yang nak die duduk diam je...


    Tengah susun-susun mainan nih....ramai pulak budak kerumun dah...takpela...main si monyet nih..makin ramai makin meriah...memang best...

    Sofia tengok dalam ramai-ramai budak nih...terpandang pulak budak sorang nih...his hairstyle memang menarik mata sofia lahhh....pada sofia comel...cam unik...tapi Mr Syuk tak suke pulak...

    0 comments: