Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tikam!!

  • Monday, November 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Macam biase..weekend adalah untuk di spent kan bersama keluarga...yeay!! family is important...

    Sofia memang dah set kan...dari memula keje lagi...weekend adalah untuk family..takde hal kerja pada hujung minggu..melainkan apabila ianya urgent..dan urgent means...tidak selalu lah kan...sekali-sekala boleh la...


    Sofia teringat zaman bebudak dulu...memang gemar betul tikam-menikam nih...tapi zaman sofia dulu tikam untuk dapatkan kad backstreet boys...konon-konon die hard fan lah...kad tuh nanti buat penanda buku...bukan novel ke ape..tapi buku rujukan atau buku teks sekolah..kad tuh dikira pendorong untuk membuka buku lah kononnye...

    Sekarang nih...musim tikam-menikam datang balik...


    Tapi...zaman untuk Chibby pulak...sangat kemaruk dengan tikam-tikam...

    Die sangat pantang nampak bende nih...confirm akan pi carik duit syiling...


    Zaman dulu tikam-tikam 20sen jer taw...tapi sekarang ade pulak mesin tikam nak terima 20sen....


    Chibby yang sanggup kumpul syiling 50sen yang memang die khas kan untuk menikam nih...kalo buka tabung atau beg syiling die...pergh!! penuh syiling 50sen...

    Sofia teringat member sofia time kat Uni..memang minat kumpul 50sen..berbotol bekas Pringles tuh penuh dengan 50sen..tapi die simpan bukan untuk tikam lah...die simpan untuk cuci baju kat mesin basuh...

    1 comments:

    Cik Su said...

    bagus2...family is important..hehe..
    pandai dia kumpul syiling nak tikam hehe...