Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tetiba Nampak

  • Monday, November 29, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke
    http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Bila masuk je...sofia, Mr Syuk ngan Chibby ternampak sign nih!! aduh aii...time arituh tanye kat office kata takde petubahan..semua lancar..melainkan bila ada announce kat berita TV atau radio...nih sri-ari tunggu jugak...mende...tak ape pun...


    Haih~~

    Memang saje je kan nak uji kesabaran pepagi jumaat nih....sabar jela...

    Semuanya kesabaran menanti family memasing pulang....


    Chibby pun dah bising...boring lah ape semua...sofia bawalah pg MPH...bajet nak belikan die buku ke komik...so..die boleh lah baca sementara tunggu family kitorang sampai...

    Bertuah!! Penyudahnye....si mainan monkey nih jugak jadi pilihan....burn lah...janji die tak bising kata bosan....duk diam-diam kat situuu...haha


    Sofia ngan Mr Syuk yang kelaparan pun dapat menikmati makanan dengan nikmatnye tanpa di ganggu Chibby...

    Kalo tak...memang die tak boleh nampak kitorang duduk diam...sure die ajak jenalan....

    Penat lah along nak jalan je sane sini...penat!!

    0 comments: