Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tak Sesuai

  • Tuesday, November 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Fuh..inilah pengalaman pertama yer...memang tak penah terpikir langsung pun!!

    Tapi tak sangka pulak ibu ada beli purdah nih...yela..maybe kat sane ibu nak pakai...sane kan berdebu...ni kire keperluan..


    Sofia rase bile tengok muke sendiri pakai purdah nih...heee...geram betul...rase nak bagi penampor je muke...

    Muke sofia memang tak suai kot untuk pakai purdah nih...


    Hish...dah ghuper orang ape dah....tak tahu lah ape yang tak kene....mata sofia nampak kuyu pulak bile pakai macam nih...

    Ke sebab pakai tak ikhlas :p hahaha....eah ikhlas ea timenak try nih...tak ade sape yang pakse...sendiri mahu try...


    Cukup semua anak dara ibu dapat purdah nih...

    So, anyone nak pakai ke time keluar nanti? hehe...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    hehehe...lawa ape. minah arab mane weh yg sesat nih ah..hikss