Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tahniah..Selamat Sudah

  • Tuesday, November 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Pak Haji....sudah balik!! Yeay....


    Kerinduan adik dan abang yang sangat lama~~

    Chibby memang sangat rindukan abaang die...


    Nih lah Hj Sabiq Haziq...adik sofia yang teman abah dan ibu sofia pegi Haji...alhamdulillah...Haziq selamat lakukan semua ibadah kat sane...


    Kalo tak Haziq nih pun macam sofia...macam tak sedia je nak pegi lagi...tapi bile die dah balik sini...nampak muke die sangat berseri lepas pegi Haji nih...

    Dan...die rase nak pegi mekah lagi....ohhh...amazing...kalo tak...punye liat...


    Lepas tengok cara die...ianya agak menarik minat sofia jugak untuk ke sane lah...

    Takpe..abah cakap..anak abah yang perempuan nanti pegi satu group semua sekali...senang...

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    alhmdulillah..muda2 dh dpt rezeki ke sana..

    ░♥si lampu neon♥░ said...

    alhamdulillah..selamat balik =)

    adoi..kena ke ade word verification ? =(