Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sekitar Hari Raya Haji Part 1

  • Friday, November 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    On the way to rumah atuk untuk beraya...On that day..syaza yang drive...along hanya nak jadi passenger jer...


    Start je masuk dalam kereta..tangan yang lain mule lah nak memetik...rasenye sepanjang perjalanan bebudak nih kat belakang asyik berposing je...


    Bile dah sampai umah atuk...lagila....kalo kamera tuh boleh bercakap...sure die dah cakap macam nih..

    "Alo budak...korang semua tak gheti penat ke asyik posing je..."


    Dari dalam kereta..sehingga sampai umah atok...kat umah atok...dari luar sampai ke dalam...asyiklah keje berposing...


    Syaza dah tense tak tau nak pose maacam mana lagi...pening..pening..pening

    0 comments: