Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sejukkan Mata

  • Wednesday, November 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sangat suke terjah ke Silverho nih...memcam barang yang unik-unik die ade..sangat cute-cute pulak tuh..Nih kalo beli untuk buat minum pun rase tak sampai hati nak gune..sebab cute sangat...


    Comel sangat lah....geram!! Rase nak amik semuanya yang ade dalam nih...tapi mane boleh...kang ade yang kene bebel dengan Mr Syuk sebab ikut amalan Mr S...

    Tau sape tuh Mr S? Mr S tuh gelaran yang adik-adik sofia beri pada syaitan..hahaha..


    Yang dua orang nih tak tau ape keje...sorang ngadap sane sorang ngadap sini...


    Chibby tunjuk muka puas hati die bile dapat air cool blog die tuh....

    1 comments:

    Sumijelly said...

    adess......lama dah tak makan Sushi king la sofia... tp memang bestkan dpt makan sushi..hehehe

    Sumijelly.com