Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Searching

  • Wednesday, November 17, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)

    Sofia sentiase mencari-cari laluan untuk menggembirakan diorang..sepanjang Abah Ibu pegi Haji nih...yelah..kalo tak macam nih...for sure diorang terase sangat sunyi..sian sangat bila dengar diorang ari-ari call cakap bosan bila sofia kat office..mana tak sedih macam tuh..


    Paling koman pun..kitorang akan jenjalan kat Muar lah...Tanjung ke..Wetex ke...mane-mane lah janji diorang kuar amik angin...kasi fresh air...dah lah ari sekolah busy ngan keje masing-masing...hujung minggu jelah time diorang nak dapatkan fresh air..


    Chibby ngan Iqa nih memang tak boleh berenggang...gaduh macam mana pun...mesti baik balik punya...tak lama pun kalo diorang nih gaduh...


    Chibby : Okie..adik amik gambar along pulak...ready 1..2..9..


    Seperti biase..Mr Syuk..pasti ade kemana sahaja kami bergerak...hehe...

    Thanx a lot sebab selalu menemani kami ke mana sahaja...mmmuuuahhhh!!!


    Iqa tak puas ati sebab along tak peluk die...haha...

    Chibby jangan nak api-api kan Iqa pulak eahh


    Tengok picture nih macam ada gaya abah pulak...

    Well...nih la die Jamaludin Junior...hehe

    Anak kesayangan Abah...adik kesayangan kami semua!!

    1 comments:

    Dumpisz World's said...

    salam sofia..waahhhh..terkecur air liur ngk kuih tu..!! mane nak carik ptg2 nih..aduyaiii!