Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pagi Buta Dah Bersengkang Mata

  • Monday, November 29, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Di sebabkan Jumaat sampailah Ahad merupakan hari yang super busy untuk sofia...sofia tak sempat langsung nak update blog...nak on lappy nih pun tak sempat..

    Macam yang sofia bagitau...Jumaat arituh family sofia balik dari menunaikan Haji...ghindu giler kat diorang...46 hari tak dapat jumpe!! lama giler kannn...

    Gambar masjid nih...masjid yang berada dekat dengan Senai Airport...time pegi hantar diorang dulu...kitorang landing sini...sofia siap tido lagi kat dalam masjid nih..


    Muka yang sangat mengantuk...malam sebelum nih...sofia tak cukup tido...2-3 jam jer sofia tido...pastuh arinih pulak nak kene gerak pagi...pkul 6.15 dah bertolak ke Senai...mahu tak ngantuk...nasib baik bukan sofia yang drive...kalo tak...silap-silap terbabas lagi agaknye....

    Even sofia tak drive..tapi sofia tak tido...takut Mr Syuk ngantuk pulak die drive sengsorang nanti...jadi bersamalah kami menahan mata yang super mengantuk nih...

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    HEHE..MAINAN TUH GAK YG MENJADI PILIHAN DIE EK :p

    Redbloodsnow said...

    SAME NGAN ZIE LER YUNK. JUMAAT SAMPAI AHAD WAS A BUZY DAY FOR ZIE GAK. CAM X CUKUP REHAT JE ZIE :(