Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nyummy

  • Tuesday, November 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)

    Pepagi dah kuar entry pasal makanan ek....haha...


    Huurmm..banyaknye pilihan...semuanya sedap-sedap...tak tau nak pilih yang mana satu nak di suumbat dalam perut nih...

    Sofia paling suka jalan-jalan tempat baru pastuh test jenis-jenis makanan yang tak penah lagi sofia try atau kedai makan tuh sofia belum masuk...


    Pada sofia..nih la salah satu syooknye berada di Malaysia..syukur sangat..

    Mana taknye...cakap je makanan dari mana...semua ade je kat sini...tinggal pilih yang mana boleh ikut tekak selera kite je...


    Kalo kiter jalan-jalan makan angin ramai-ramai tuh..baiklah jangan pilih makanan yang sama ngan orang lain..terutama kalo nak test receipe baru...rugiii...

    Bile masing-masing pilih pelbagai receipe...kan banyak dah kiter dapat rase...


    Even Malaysia kita sendiri setiap negeri tuh ade keistimewaan atau masakan tradisional mereka tersendiri...yang semenanjung pun sofia tak abis rase lagi...ape ntah lagi nak makan satu dunia punye masakan...hahaha

    Chopp...kalo belah sarawak tuh...ape ekkk dh rase..kek sarawak lah kot...tuh je...ngan laksa...memang superb best...nyumyyyy!!!

    0 comments: