Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malaysia Book Of Record Version Muar

  • Saturday, November 20, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Baru tau sekarang nih ada agenda untuk masuk Malaysia Book Of Record..ingatkan saje je diorang nih buat show..tapi Mr Syuk rajin regur and tanye group nih...

    Nih sebenarnye...satu malaysia punye group indie band sedang berusaha untuk masuk dalam Malaysia Book Of Record...Nih baru yang kat Muar..ada satu lagi band yang sofia jumpe time diorang tengah buat show kat melaka..


    Time mule-mule sampai..Mr Syuk terus ke band nih...terkejut jugak...pada sofia ingatkan member-member die..

    Berbual punyelah rancak...macam sahabat yang lama terpisah...


    Siap suruh sofia amik picture die ngan band nih lagi...sofia pun amik jelah sebab ingatkan maybe pasnih susah kot nak jumpe member die nih...


    Pastuh, sofia pun tanye la..member yang mane tuh?

    Sebab, majority member die sofia kenal..tang nih..cam tak penah pulak die kenalkan ngan sofia...

    Sekali die jawab.. "Baru jer kenal nih..."

    Ha?? Serious?? Baru kenal??

    Tapi gaya macam best friend terpisah lama...

    Untuk semua group yang terlibat..sofia ucapkan All The Best..and Good Luck..

    0 comments: