Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malaysia Book Of Record - Malacca

  • Saturday, November 20, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Masa nih kitorang on trip ke Malacca..area Muzim Istana Kesultanan Melaka...keluar je dari muzium..ada band nih tengah buat show...memang superb bertenaga...die main drum semua...memang semangat..rase tangan yang pukul gendang tuh...kalo tamapr orang..memang super best lah..silap-silap bisu...hehe


    Sofia rase group member nih 1 Malaysia..ada melayu, chinese and india...


    Ramai yang stop tengok performance diorang nih..semua teruja dengan kekuatan diorang performed..


    Siap ada logo lagi band nih...


    Show time tamat sudah..mereka pun bersiap nak kemas barang dan bergerak untuk lepak minum selepas puas main alat muzik...


    Sofia ucapkan korang berjaya dengan apa yang korang impikan...Caiyokkk!!!

    Performance korang memang superb best..kami semua yang tonton sangat enjoyed!!

    0 comments: