Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malam Raya

  • Wednesday, November 17, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)

    Raya Haji 2010..kami beraya hanya ngan adik-beradik..tanpa Abah..Ibu ngan Haziq kerana menunaikan Haji..huhu.. :((


    Tapi walau macam manapun..kami tetap dapat menjalankan kehidupan kami dengan lancar..cume bile dah ibu yang selama nih big chef takde..kami masak paling simple dan paling senang untuk malam raya nih...


    Bila tiba ari rayanya...kitorang tak makan umah...kitorang makan umah atuk belah ibu...atuk belah abah sofia pun same-same pegi Haji...jadi..kami ke umah atuk belah ibu dulu lah...


    Malam raya kami sangat teruja buat kuih ole-ole nih...yerla...resipi sendiri dan buat sendiri tanpa pantauan Big Chef...


    Haaa...tadaaa!!!

    Sape kate kitorang tak reti masak...menjadi jugak kami masak...sedap lagiii taw...

    Even cuma kuih nih santapan time raya..atleast kami berusaha masak dari buat tak tau je eahhhh...

    2 comments:

    Miss D said...

    aiyok...
    kuih melaka jer?
    hehehehe... ;P

    Redbloodsnow said...

    WAH..MERIAH MLM RAYA WAT KUIH BAGAI. ZIE NYER MLM RAYE LAK...LAYAN TGK CITER WEH..WAKAKAKAKA