Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Makan Otak

  • Monday, November 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Hang out memalam nih sebab tunggu Iqa tuh balik dari pertandingan j-robik die kat JB...gile lambat sampai...call bagitau bajet cam dah nak sampai sangat jer...

    Sementara tunggu iqa..kitorang pi pekena Otak-Otak...lama sungguh tak pekena otak-otak kempas nih...

    Azirah sampai sakit kepala tunggu otak-otak sampai...padahal taklah lama mane...tapi sebab terlalu teruja nak makan...


    Ermmmm......nyummmmyyyy...it was so delicious....


    Color otak-otak yang sungguh menggoda....tengok balik picture nih pun buat sofia rase terliur lagi taw...


    Tuh tangan yang bergerak tuh...tak kenyang-kenyang lagi eahhh...

    Semuanya rakus bila nampak otak-otak...

    Memang betul arr kata bro yang amik order nih....satu bakul tak cukup...hahaha...berbakul jadinye...


    Syaza dah bape keping awak amik?

    Takde makna nak bahagi-bahagi sorang bape...semuanye main tibai je...padahal dah kenyang nih...tapi bila berdepan ngan otak-otak je....semua jadi kelaparan...rakus!!


    Cewaahhh...steady je ea muka...padahal di sebalik kamera...muka rakus ngadap otak-otak...

    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sedapnyer otak2..
    kt kl ni susah nak carik yg sedapp

    nUR_rOsALiNdA said...

    Hahahahaha..
    sapa yg excited main ni sbnrnya..hiks~