Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lawak Seyh

  • Tuesday, November 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Nih tengah-tengah hari nih....pas lunch pulak...mata pun rase dah nak katup je ekkk...so untuk elakkan rase ngantuk tuh...sofia buat entry khas untuk segarkan balik mata korang yang nak terkatup tuh...

    Actually...sofia sendiri pun rase ngantuk nih...hehehehe..nak amik kopi...tak leh dah...cukup sehari minum 1 cawan jer...

    Signboard atas nih kan..sofia rase paling sesuai untuk isteri2, gf-gf atau pasangan perempuan yang suka sangat berleter time si lelaki sedang memandu sehingga mengganggu konsentrasi mereka..


    Kalo yang nih pulak...ape korang rase?


    Bagi sape yang rase nak jumpe batman...sile jaalan lagi 3km okey...


    Hahhaaha....sofia ingat error 404 untuk website jer...untuk jalan raya pun ado ekkk...


    Nih kalo jumpe signboard camnih time sesat...tengah-tengah malam..memang pembuat signboard nih nak makan maki lah nih...


    Nih pulak? bukan kami lagi nih...hamun semua ade nih...


    All these pictures..kredited to Mr Google!!

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    yang, 1st sign tuh sesuai sgt utk zie taw. pasalnya zie selalu pot pet pot pet nagging dillah time die mandu taw.

    kkdg die tunjuk protes, die drive laju2 pastuh break mengejut. haa ape lg....teros ler berperang dunia pastuh...wakakakakaka :P keji keji :D

    zey said...

    beware :: dun ever ever date with guy on purse!! wahahaha~~~itu gay nama nye.. =)