Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kepulangan Yang Di Nanti

  • Friday, November 26, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Arinih saya cuti...yeay!! suke suke!! Tapi bukan cuti untuk berehat key...cuti untuk mengambil kembalinya Abah, Ibu ngan Haziq dari Mekah...

    Tak sabar sangat nak jumpa diorang...miss them so much~~


    Mereka sampai pagi nih...dalam pukul 7 pagi kalo tak delay lah penerbangan diorang..kalo delay tuh...alamatnye kenelah kami menunggu...arap2 menepati masa lah...

    Ohh selain abah ibu ngan haziq nih...tok mi, mak ah ngan uncle lokman pun sama flight ngan parents sofia...KT 15..

    Sampai je umah dah kene prepare untuk kenduri doa selamat pulak malam nih...sok pagi nye pulak umah tokmi buat kenduri...huhu...hujung minggu yang super duper penat!!

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    eh...tajuk entry kte same yang...hahaha. ala² la. zie nyer Kepulangan Ku Tunggu...hahahaha :D

    Kaseh NazLieza said...

    alhmdulillah dh selamat smpai...

    zmah said...

    Alhamdulillah selamat sampai ke tanahair.