Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Instant

  • Wednesday, November 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Lepas setle hantar abah ibu pegi haji..kitorang terus balik umah lah..tapi sebabkan mata nih dah tak tahan sangat..sofia ngan syuk stop kejap kat hentian Machap...tido kejap lah...serious tak leh drive dah..


    Kat Machap tuh kan ade Baskin Robin..kitorang 'BUNCH' kat situ...bunch tuh merangkap breakfast dengan lunch..

    Kitorang pilih Baskin Robin sebab tengah hari...sedapppp tuh dapat telan ice-cream..hehe

    Lagi pun nih lah namanya instant celebration untuk Mr Syukri...time nih kan birthday die...


    Syaza siap tapaw lagi haaa nasi lemak ayam die...ayam dah abis...die standby perut sebab petang tuh sampai muar je, die dah nak kene balik UKM..


    Oppsss...ada pulak yang candid time nih...suapan time birthday...


    Chibby punye ice-cream..tak boleh blah tuh....paling besar haaa....


    Chibby : Along apasal....nak tampat abang syukkk pulak....

    Sofia : eahhh....backup abg syuk pulak die....


    Actually...semua sedang untuk menggembirakan hati memasing lepas hantar abah ibu ajib pegi haji....

    Huhu...

    Lagi sedih rasenye bile dengar takbir time raya haji nih nanti :((

    4 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    xpe..sedih jap jer..nti bile mereka balik akn happy sntiasa..ehehehe

    GlittersSara said...

    oit post air zam-zam tok aku t k..

    zey said...

    eh, cop along..
    siyes ke raya haji kat pontian?

    putrinorashiqin said...

    woittttttttt baru aku dpt jumper link blog ko hahahahah...sofia sombong menci ko hahahahha

    weyh aku masa parents aku g haji...aku n adik aku bangun g solat pastu balik tido n main game...pastu makcik2 dtg bagi lauk...giler sedih hahahahahaha