Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Instant Housewife

  • Monday, November 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    This is why im so super busy for every weekend..menguruskan keadaan rumah dan adik-adik bukan sesuatu yang mudah..but then, even its difficult...sofia enjoyed sangat melakukannya as long as im with my siblings...


    Rase susah sangat hati nih bile nak tinggalkan diorang time sofia nak balik keje...huhu..


    Banyak bende nak buat nih....

    Need to check back my checklist...what else eahhh??

    3 comments:

    Redbloodsnow said...

    wahhh..mmg kakak yg mithali sungguh! zie x pnah merasa jd kakak...sobsobosb

    putrinorashiqin said...

    hahahhaha aku hari2 masak...pastu aku dah prepare untuk bfast sekilo tepung nak buat cekodok bilis..so pagi2 goreng jer sket2 hahahahha keji siot aku..ko amacam sihat???

    Kaseh NazLieza said...

    good job dear..