Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Holiday

  • Thursday, November 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Hari nih ngan esok sofia masih bercuti...haha..dah alang-alang cuti raya haji...sofia pun apply lah cuti khamis jumaat..huhu...jauh kot nak ulang-alik Muar-Pontian...penat lagi tak boleh nak kata lah...

    Tapi bukan tak de benda nak buat...sofia cuti nih bersebab dan memang ada program untuk dilakukan..

    First...need to go to Tabung Haji..nak double check waktu ketibaan abah, ibu, haziq, makcik, uncle dan tokmi yang pegi haji..mereka akan pulang Jumaat nih..26hb nih...ohh yeay!!! suke..suke...

    Tak sabarnye nak jumpe diorang...ghindu sangat!!

    0 comments: