Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Happy Together

  • Friday, November 19, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Iqa ngan Chibby...yang sangat lah happy bile bersama...Isnin ngan Selasa before Raya Haji, sofia bawa Chibby balik Pontian...sungguh terserlah Chibby yang sangat care pada akak-akak die yang kene tinggal kat umah...

    Siap suruh belikan makanan yang paling best kat Pontian..nak bagi yang kat umah rase jugak...

    Ohh....sangat terharu dengan cara Chibby tuh...


    Chibby nih susah nak tunjuk depan-depan orang yang die sayang...konon-konon ego lah tuh...

    Tapi...akak-akak die peduli ape...lagi die tak suke...lagi lah die kene...


    Chibby yang terserlah sangat suka duduk di rumah berbanding kuar bermain dengan geng-geng die...


    Kalo nak kuar pun...hanya dengan adik-beradik die je...


    Nih Syaza dah start cuti..syaza akan layan budak-budak nih pulak....


    Syaza break sem sampai 20 Disember je...kire okielah...lama lah jugak die kat umah nih..layan adik-adik die...

    0 comments: