Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bila Diri Tiada Di Sisi Merka

  • Tuesday, November 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Susah betul hati nih...rase sayu..sedih..tak best semua ada...bila dah perasaan macam nih...sure lah fokus kerja pun lari...memang tak boleh nak concentrate langsung...tak suke bile rase macam nih tapi kite takdekat sisi mereka...

    Huhu...sedih :((


    Chibby nih kene muntah-muntah semalam...sian die...demam...terkejut betul sofia tetibe je dapat tau die kene muntah-muntah...

    Sofia call ibu nak tanye keadaan kat umah..sekali bukan chibby nih je demam..majority kat umah semua otw nak demam...


    Ingatkan Chibby demam sebab tak cukup rehat minggu nih....

    Sekali ghupernye die demam sebab time die bangun tido pagi semalm...abah dah kene masuk hospital time die tido...Iqa cakap maybe adik demam terkejut...


    Huhu..abah sofia pulak kene masuk hospital malam semalam..die memang tak sihat time balik Haji haritu...dah nak bawa die pegi hospital pun..tapi seboleh-boleh nak tunggu Isnin...tapi malam semalam ibu sofia bawa jugak die pegi hospital sebab abah sofia jatuh katil...huhu

    Sedih betul time keadaan family tengah susah ati..tak dapat balik bersama diorang... :((

    Sofia memang nak balik..tapi abah tak bagi..kalo nak ikutkan..abah masuk hospital pun abah tak nak sofia tahu.. :((

    Sofia try bertahan...kalo tak boleh tahan...sofia tetap nak balik umah.....

    1 comments:

    zey said...

    dun worry much
    everything gonna b perfectly ok
    insya Allah~