Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Berjalan Pada Blog

  • Tuesday, November 23, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sape yang tak suka berjalan kan....memang sangat syok...untuk sofia..even berada dalam uamh sekali pun sofia suka sangat berjalan-jalan...nampak duduk diam je..tapi mata sofia...ligat berjalan-jalan...

    Kalo nak tahu...jalan-jalan pada blog-blog yang ada kat alam cyber nih....memang syokk...tengok orang citer tuh ini...gosip sane sini...huwaaaa....memang luas pemandangan...

    Bak kata orang, Luas Pemandangan Bile Berjalan nih....


    Tapi selain dari mengoogle blog-blog yang syokkk nih...sofia akan trace dari statistic blog sofia..kire sape yang datang ke blog sofia...confirm sofia akan datang balik blog korang...sebab sofia memang suka membaca blog-blog nih...

    Before nih maybe payah sikit sebab sofia banyak bergantung dalam office..dah nama pun dalam office..masa sofia sangat terhad...tapi sekarang sofia dah ade line sendiri..takde masalah sofia nak menjalankan aktiviti sofia nih....

    Syokkk..serious...tak boleh hidup tanpa internet...tak dapat kaki merayap...tangan merayap pun syukur alhamdulillah!!

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    yeah...love blogwalking. luas pemandangan n information n kenalan yg kte dpt kan :)