Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Apabila Ia Bertarikh 21 November

  • Wednesday, November 24, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Macam dah terset kat mind nih..bila 21 November jer..mesti ade bende kene buat..tapi this year as simple as we can la..sebab keadaan tak begitu mengizinkan...kalo ade ibu..berani jugak nak minta permission up sikit..tapi nih tak boleh arr..tak best tinggalkan adik-adik sofia lelame kat umah tuh...


    Dengan siapa sofia merancang? tentunyalah kannn...Mr Syuk..theme masih sama sebab masih lagi kemaruk merah..hahaha...so dua tahun berturut dah..meraahhhh jer la...


    Tempat yang merealisasikan perancangan kami...ni die...Sushi King...nyummmyyy!!! memang best...rasenye sini jelah cam best sikit kalo kat muar nih...hehe...


    Order..order..perut serious dah lapar tahap gaban dah time nih..tak kire dah..no cover-cover...i lapar keyyy


    Ek ehhh...Mr Syuk nih..cepat lah order...sempat lagi nak pose...


    Sofia update blog..Mr Syuk update facebook die lah nih....


    Ehemmmm...tengah makan pun sempat jeling tempat lain ke? Heeee!!



    Bila dah kenyang....ape lagi...ke kaunter lah...

    For those who dont know why 21st Nov...its because on that day..my anniv wit Mr Syuk know for each other...anniv ini merupakan yang keenam...so lepas nih akan masuk tahun ketujuh...

    Orang kata tahun ketujuh nih bahaya sikit..macam-macam dugaan lalu lintas nanti..huhu..agak scary lah kan..

    Tapi sofia harap semuanya berjalan lancar..

    4 comments:

    sWeEtdARLiNG said...

    dah besar agaknya orang kecik tuu... hehhehehe

    sw33tdarling.com

    Wahidah said...

    byk memory time kanak2 riang..yg plg tk leh lupa selalu ingt ultraman tu wujud..hahaha

    Afra Yuri said...

    heee comel baju sedondon :)

    Mr. J said...

    22/11 harijadi Diana Danille