Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Aidiladha

  • Tuesday, November 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Salam Aidildha buat semua umat Islam di dunia...

    Tahun ini sambutan aidiladha hanyalah sofia adik-beradik..So..for sure punya sambutan tuh berbeza dari yang biase..tiada masakan istimewa hari raya untuk tahun ini...sebab nih pun sofia baru nak balik kampung...

    Sok pagi...sofia dengan adik-adik akan beraya ke rumah atuk...sampai situ je lah...lepas tuh balik rumah...merehatkan diri...

    Huhu...tak tau rase sayunye macam mana bile dengar takbir petang nih...

    0 comments: