Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

1 Malaysia

  • Monday, November 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..atau..ke http://triplesmiley.blogspot.com ..time kaseh :)


    Sambungan dari entry sebelum nih...hari berjalan-jalan mencari sejarah zaman dulu...sofia sendiri kalo ditanya sekarang nih..tak semua sejarah boleh ingat...


    Time deepavali nih sofia ambil kesempatan untuk berkunjung mencari sejarah..membawa adik-adik sofia...


    Dah terbiase pegi melaka memang sure confirm punye akan singgah ke tempat-tempat untuk bershopping...

    Niat tak nak bershopping..tapi ati tetap mahu singgah...dapat tengok-tengok window shopping pun jadikla....


    Time kat Mahkota nih la...ade show sempena Deepavali...cantik tarian die...sebab combine tarian deepavali dengan tarian portugis...



    Nihla salah satu peninggalan dunia yang ada kat Melaka...bukan je bangsa melayu, chinese, indian tapi ada juga portugis...dan inilah yang buat uniknya malaysia...

    Tengok tarian nih buat sofia teringat zaman sofia kene buat assignment pasal kaum-kaum kat melaka nih...

    Serious!! sangat kagum dengan semua fact yang kitorang semua dapat...

    Malaysia memang best...sangat kagum sebab semuanya kita boleh perolehi kat sini...

    0 comments: