Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Red Spot

  • Sunday, October 3, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)

    Bile dah sampai Muar nih...memang wajib lah kan sofia singgah ke Wetex..mane lagi nak pegi kalo bukan Wetex..tuh jelah satu2 tempat yang ade dalam Muar...cume 1 la kurang lagi..belum ade cinema..


    Nih padahal baru lepas pergi open-house nih..nak jugak singgah wetex...


    Chibby siap perasan roti bakar nih bentuk huruf D..nama die kan Sadiq..ade huruf D


    Sementara tunggu makanan datang..expression muke yang rase nak makan je manjang..


    Chibby 1st time makan half boiled egg...susah betul nak suruh die rase nih..dah rase..baru die tau sedapnyee...


    Makan petang..semua amik menu yang sama...tengok berlonggok roti bakar kitorang...

    3 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    manja btol chibby dgn kakaknyer...

    lily lotus said...

    roti bakar kena makan cepat masa panas tu kan. kalau dah sejuk kejung hilang feel :D

    sWeEtdARLiNG said...

    Salam Tuan Umah,

    Pemberitahuan, saya dah bertukar bloglink yang baru... http://sw33tdarling.com.. anda dijemput, silalah berkunjung