Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lambaian Kaabah

  • Saturday, October 30, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Rase dah lame giler sofia tak update blog nih...bersawang jugak rasenye..haha..kate nak jadi blogger tegar..tapi sejak dah keje tempat baru nih...serious susah sangat sofia nak update...sebab super busy...

    Banyak giler dah citer sofia peram je kan dalam lappy nih...haih~~

    Okie lah...sofia start story pasal Haji lah...


    13 Oktober arituh..abah, ibu ngan Haziq pegi Haji...time tuh lagi lah kelam kelibut...

    Ape taknye...sofia petang tuh kene pi putrajaya...malam tuh berangkat antar diorang ke Senai Airport pulak...huhu...time tuh rase cam zombie gile dahhhhh


    Tapi untuk family...ku gagahi jua untuk mereka...hahaha


    Sampai awal jugaklah...kitorang singgah masjid kat sebelah Airport tuh...sofia sempat jugak lah tido...ngantuk tuh....


    Pastuh...ape lagi..bebudak nih asyik keje bergambar lah diorang...nak hilangkan bosan dan rase sedih kene tinggal nanti..





    Selain abah ibu ngan Haziq..2 family makcik sofia ngan tokmi sofia pun pegi jugak...kire ramai lah yang tunaikan haji tahun nih...

    Kan best kalo semua boleh pegi..boleh jadi cam family trip jugak nih ekkk

    Untuk semua keluarga sofia yang menunaikan haji..semoga korang sentiase sihat sepanjang mengerjakan haji dan segalanya berjalan lancar..amin~~

    2 comments:

    Wahidah said...

    moga sumernya selamat menunaikan haji

    Cheeky said...

    Bila diowang nak balik?weyh windu ah!!lama tak jumpe!!!Trun ah KL cepat!!