Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Giler Jam!!

  • Saturday, October 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)

    Pergh...memang packed jadual minggu nih!! Dari jejak kaki ke office sampailah ke kaki meninggalkan office..semuanye nak setle cepat..semua nak kene buat..huhu :((


    Meeting dah memang tak boleh nak elak la...lepas tuh dengan nak standby untuk kursus minggu depan untuk bahagian admin...setting macam-macam...haih...dulu memang malas betul bab-bab network nih...tapi sekarang...network lah main course...ya allah...serabut tul..cam cabel-cabel tuh semua la...selirat...


    Dah tuh...minggu nih jugak lah ade Jamuan Raya 2010 Kolej Matrikulasi Teknikal Johor..anjuran Club Staff..sofia pulak tuh SU nyer...nak kene handle pentas pulak....mak aiiii!!!! manyak pening wooo....sofia tak mampu nak handle semua benda dalam 1 masa..jadik memang adelah sofia minta excuse...so dalam hal macam nih...sofia lebih utamakan tugas utama sofia dalam jabatan berbanding yang lain..nak tak nak...dah nama tugas..tetap kene macam tuh...

    Ha...untuk Jamuan raya kolej nih..ade sambungannye lagi..nantikan the next entry nanti yer...

    0 comments: