Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Generasi Kedua

  • Tuesday, October 12, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Akhirnye..lahir jugak generasi baru si bunny nih...punyelah lama tunggu die bunting...lepas anak generasi pertama die..mati dibaham kucing besar!! hish..sakit betul hati bile teringat si comel dulu tuh kene baham..


    Sekali kuar kembar 5!! memang cantik!!

    Ape lagi..semua berebut nak jaga...sayang bukan main...terutama Chibby...excited betul die!!

    Nih time si kembar 5 nih dah masuk 2 minggu...minggu kedua selalunye badan diorang dah tumbuh buku dah...tapi sikit.............jer la...


    Rabbit nih tak macam kucing..kucing pandai jaga anak...rabbit nih tak..jangan arap..kiter yang kene baringkan die...susunkan anak-anak die bagi susu..


    Tengok!! berebut diorang nak susu mak die..mane taknye..bukan senang nak dapat nih...

    Nak susukan diorang nih pun..tak boleh dioorang sampai terlalu kenyang...nanti boleh mati buncit diorang..hehe


    Time nih umur si kembar 5 nih dah masuk minggu ke 3...dah lebat dah bulu diorang nih..makin bulat tengok badan diorang...tapi time nih diorang masih belum reti makan..hanya minum susu ibunye jer....pun boleh bulat camnih...gerammmmm tengok!!!


    Paling syokkk tengok diorang berebut nak minum susu...


    KOrang perasan tak......ade yang ganjil dalam 5 beradik nih....tapi die paling cantik walaupun lebih pada warna hitam...


    Diorang nih..kalo korang pisahkan..terus jadi pasif...kalo amik main ngan sekor je...nanti die diam je tak nak gerak-gerak langsung....dasar kembar...kene sentiase bersama..


    Tapi bile dah bersama....tak larat kitorang nak kejar sane sini...diorang berlari berpecah-pecah...dah lah laju je gerak....

    3 comments:

    k.e.r.i. said...

    gila ah comel 5 ekor tu.
    cukup lah korang sekor sorang.
    haha

    zey said...

    cumillnyeeeeeee!!!!!!!!!!

    drpd xde bul..kite bela die sampai la bul lebat..huhuuu...

    sampaila y si itam tu bley ilang ye..

    ape r org2 kat umah tu!!!!

    Lyn Yusoff said...

    alaaaaa...
    comelnyer rabbit ni..
    bagi kak lyn satu boleh?
    hehehhee