Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Timbul Nih Pulak..

  • Thursday, September 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Pssttt...Nih ade gossip nih nak citer..nak tau? ape lagi...klik la View Original POst...toche..toche~~~


    Wahhh...baru jer sofia buat entry pasal die nih before nih..sekarang nih..timbul lagi ekk citer die nih...aiyoooo...macam-macam la...giler kepochi siooottt~~

    Bis...dah nama pun hal celebrity..semua orang nak dengar..even kutuk2 kata meluat nyampah..tapi bile dah havoc sangat..semua paper kat internet semua kuar citer...sure lah kiter yang lain pun nak tau kan...

    Haa...sekarang nih kisahnye...bekas isteri Norman Hakim...Abby..nak tuntut duit hantaran yang patut Norman kasik pada die dulu...tapi tak bagi..makk aii...kahwin pun main hutang-hutang ke...korang kan artis..sekali shoot dapat duit kan banyak...tak kan hantaran pun main hutang...

    Tapi si Norman nih pulak cakap yang duit hantaran tuh dah guna untuk persiapan kahwin...alamak~~ statement bercanggah sudahh~~

    Camne nih??? Haih...nih yang kahwin nak kene buat surat perjanjian nih...segalanya ada bukti...hahahaha....hishhh...tapi tak mao lah jadi camnih...minta di selisihkannn

    1 comments:

    Nana Eddy said...

    ish ish.. apa la diorang ni.. hal dalam kain jugak nak diselak-selak.. udah2la tu..