Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

{Terkini} Al-Fatihah..Pelakon M.Rajoli Meninggal Dunia

  • Saturday, September 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)

    Terkejut juga baca tweet pepagi nih...dapat news dari ohartis pasal pelakan tanah air kita M.Rajoli telah pun meninggal dunia 10.45 malam tadi iaitu 17 September...

    Allahyarham yang merupakan pelakon serba boleh itu telah pun menghembus nafas terakhir di sisi isteri dan anak bongsunya..

    Jenazah allahyarham akan dikebumikan sebelum solat zohor hari ini di Tanah Perkuburan Islam Datuk Keramat...


    Alfatihah....

    Semoga roh allahyarham dicucuri rahmat...

    Maklumat lanjut mengenai cerita ini...sila klik sini!

    2 comments:

    Awangku said...

    Terkejut dgn berita ni..
    Al-Fatihah moga roh beliau ditempatkan di dalam golongan yg beriman., AMIN.. aku minat sgt dgn lakonannya allahyarham ni.. huhuhu

    Redbloodsnow said...

    AL-FATIHAH WAT BELIAU..