Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Raya Pilihan Hati

  • Tuesday, September 7, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Time dah nak dekat nak raye nih..barulah syokkk kalo nak dengar lagu raye..kalo awal-awal dengar..sofia kureng sikit...terutama bile dengar time tengah kelam kabut buat persiapan raye...fuhhh..bagai di push-push supaya suruh siapkan cepat segala kerja tuh...

    Bile raye nih..lagu pilihan hati sofia ialah lagu Arwah Sudirman, lagu balik kampung..Lagu DJ Dave..lagu Menjelang Hari Raya, lagu M.Nasir 1 Hari di Hari Raya dengan lagu CT Nurhaliza..Sesuci Lebaran..

    Perghh...terutama kalo dengar lagu nih semua time nak balik Muar...fuhhh...betul-betul layan lah sambil drive kete tuh...hilang segala ngantuk lapar dahaga semua....

    Tapi lagu yang paling fav lagu Sudirman tuh...balik kampung..memang syookkk terutama bila dengar time dah nak balik...

    Kene pulak tahun nih sofia tak cuti sebelum raya...esok nak raye baru sofia balik Muar...fuhh...mane tak lagi menyentuh perasaan kan bila dengar lagu balik kampung tuh...

    Abah sofia dah start bising..balik lambat-lambat tuh nanti bawa kete bawa betul-betul..jangan berebut nak sampai jer...hehehe...nampak sangat abah dah paham anak die nih yang sorang kalo bab-bab nak balik Muar...memang macam pelesit...hehe...

    BALIK KAMPUNG...ooohhh...BALIK KAMPUNG..
    HATI GIRANG!!!




    ohh ye...sorry lah yer...kali nih entry tak de pic..terlalu excited dengar lagu raye sampai lupe nak post pic sekali...hehe

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    hati2 memandu semasa pulang ke kg dik...

    Cheeky said...

    dah balik dah ker giler!!seot!!!