Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Posto..Posto...Dah Tinggal Kenangan Ke??

  • Thursday, September 2, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Bile dah dekat raya nih..buat sofia lagi teringat 1 bende lah yang tak setle lagik...selalunye..bile buat list persiapan raye..bende nih lah yang sofia paling ingat..yelah..zaman dulu..time sekolah-sekolah..senang sikit..tapi sekarang nih..makin besar..makin dah keje...makin jarang sofia buat...


    Ape tak nye...sekarang orang lebih suke send SMS..MMS..E-MAIL..FACEBOOK...fuh..kalo nak ikut kan trend technology terkini..memang tak larat sofia nak list kan..korang tinggal pilih jer mane yang korang nak gune...semuanye tanpa ade sebarang kos...


    Tapi..bagi sofia, even canggih mane pun technology nye...sofia masih lagi simpan tradisi hantar kad raye nih..cume kan..hanya yang terpilih je lah..hehehe...

    Sape lagi kalo bukan..Mr Syukri dan Family sofia je..hahaha..

    Untuk Family..sofia kene kasik kad..ibu abah sofia mane rajin nak online..so..konon-kononlah duduk kat perantauan..tuh sofia kene pos kad..hehehe...

    Untuk Mr Syukri...wajib..sebab die kata nih sentimental value yang die nak simpan sampai cucu cicit..kat dari sebagai seorang kawan, kekasih, tunang...dannnn i-allah sebagai seorang isteri...die akan simpan ikut tangga..hahaha...


    Bukan sofia saje2 tak mao kasik untuk kawan-kawan yang lain..cume sofia takde alamat terkini masing-masing..sorang pun alamat office terkini member-member sofia tak tau...

    So...untuk member-member...sofia akan create kad raye khas untuk korang nanti...hehhe...

    2 comments:

    peaNut said...

    kalau zaman sekolah dulu mmg byk dpt kad raya..sekarang nk dpt satu pun ssh..huhu..zaman dh berubah...

    Redbloodsnow said...

    tradisi berbagi² kad raye mmg dah dilupekan. save budget kot...hehehe