Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Na Mao Jadik Ular Sawa Kekenyangan

  • Saturday, September 18, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)

    Ha...nih sambungan dari sini..korang klik la kalo nak tau asal usulnye ekk..arituh memang sofia rase sofia nih ular sawa kekenyangan lah...


    Kalo kat umah nih...pas makan sure dah menyandor kat sofa...memang dah jadi ular sawa yang baru telan lembu sekor..

    Tapi...mane boleh...nih kat umah encik tunang..hehe...masih segan sipu-sipu..tak kan nak menyandor kannn...kang ade kene cubit ketam sesat dari ibu kang...hahaha


    Yang adik-adik sofia amik peluang nak mengenekan sofia...siottt jer...tempat makan tuh semua diorang suruh kemas...


    Kite dah siap mengemas...para ibu masih lagi khusyuk berbual...amboi ibu...hilang nngantuk ekkk dapat berbual...hahaha...

    Haziq pulak dah tak menahan dah tuh...duduk pun dah menyenget..kenyang sangat lah tuh..haha

    0 comments: