Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Minggu Nih Kerja Tak FULL Yeay!!

  • Wednesday, September 1, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Hwaaahhhh...minggu depan dah raye..hahaha...suke? sure lah suke..sape tak suke kannn...dapat cuti tuh yang penting...hahha...tapi sofia tak sure lagi cuti sofia tuh dah diluluskan ke belum...bajet cam dah lulus jerkkk nak suke suki ekkk....


    Ohh yeee....sofia lupe nak ucapkan..

    HAPPY NATIONAL DAY...terutama kepada rakyat 1 Malaysia..

    Bukan lupe...tapi sofia tak sempat lah nak update bagai...nak wish korang semua...sebab sofia cuti 30hb tuh...sampailah 31hb..kire cuti panjang jugaklah sofia minggu nih....

    Nama jer cuti panjang...rosak semua plan..sebab sofia tak sedap badan..rase nak demam jer..pergh..yang tak best...rase tak sedap badan tuh boleh plak nyusul time tengah-tengah cuti ek...huhu...pasrah dan redha jerla..


    Hurmmm..kali nih sofia masih lagi samar-samar dengan suasana raye sofia..masih lagi tak dapat nak bayang macam mana...tapi kalo bab rase penat time raye tuh...sofia dah terase dah dari sekarang..haha..

    Mana taknye...kalo korang sendiri tengok jadual sofia dari 1st day raye sampailah 3rd day...huh~~ giler full weyh...tak cukup kaki tangan rasenye..rasenye malam pun nanti rase kejaaaappppp.....sangat...huhuhu....

    So...pada yang tak apply cuti tuh...dah molek sangat lah kalo kiter nak apply minggu nih...minggu nih dah naik merah telinga sofia dengar lagu raya kat radio...tuh maknanye...umah kat kampung tuh dah panggil2 suruh balik cepatlah...sape nak kemas umah nih!!!!!!

    :P

    SELAMAT HARI RAYA

    2 comments:

    Redbloodsnow said...

    a'ah kan sofia. baru zie tersedar yg minggu depan dh raya. whoaaa...cepat nyer masa berlalu ek

    Pekerja Kontrak said...

    xyah raya la... bulan puasa ni jadikan selama 6 bulan... best gak... saving... ada terawih...