Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malu..Kasik U-Turn Balik!!

  • Monday, September 20, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)

    Hari sabtu arituh, cam biase lah..sofia ngan mr syuk kuar2 jenjalan...time tuh kitorang kuar pakai baju melayu ngan baju kurung..ade motifnye jugak kitorang pakai camtuh sebenarnye...sofia rase sofia okie lagi pakai baju kurung pegi jenjalan kat wetex..tapi si syuk lah...die rase agak janggal pegi wetex pakai baju melayu...


    Malu tak malu lah si syuk tuh layankan lah jugak tunang die nih kannn...hehhe..mane aci..kiter juer pakai baju kurung...

    Bile masuk jer dalam wetex nih.....kitorang nampak nih..


    Ade show tarian...penari lakinye pakai baju melayu dengan songkok tinggi...diorang time nih tengah menari...

    Pastuh pengunjung lain nih nampak lah syuk yang pakai penuh bersamping dan untuk pengetahuan korang, songkok syuk nih agak tinggi jugak lah...

    Semua orang pandang seyh...

    Pastuh...ape lagi..kitorang terus kuar...tak jadik nak jenjalan kat wetex...terus balik umah salin baju!!

    3 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    xpela dik..sekali sekala famous..eheheh

    Miss Q said...

    laaa.. apa susah.. kata laaa.. "sy ni guru tari dioranggg"

    "Hoyy, yg baju oren tuh.. tarian kamu tuh bagi bertenaga sikit!"

    Entry terbaru ahkak : Eleh, Pap Smear aje punnn (dengan Photo =D )

    husni said...

    bukan senang nak jadi famous..hehe...
    pttnya tggu je, mgkn ada peminat nak mintak t/tgn...hehe