Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Layanan Khas Untuk Chibby

  • Tuesday, September 21, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Semalam sofia ade citer pasal pegi wetex pakai baju melayu tuh...ha, ni kesinambungan dari entry yang tuh...

    Kalo nak tau yang mane...klik nih

    Kitorang balik umah salin t-shirt..pastuh biler dah salin semua..Chibby dah bangun tido..before nih die tido lagi..tuh yanng na mao kejut die..maklum, ari sabtu arituh die sekolah..


    Memang kitorang semua niat nak bawa Chibby jenjalan...sebab ari Sabtu arituh, time die balik sekolah..ibu ngan Haziq amik die...pastuh Ibu ngan Haziq terus pegi cari barang haji..kain ihram semua..

    Ingatkan Chibby okie..tapi bile balik umah..die terus masuk toilet..kuar toilet mata dah merah2 bengkak...sure kes nangis lah nih...

    Kisahnye, Chibby nih sepatutnye joined abah, ibu ngan haziq pegi haji tahun nih..tapi sebab dah kuar undang2 baru yang ngatakan budak bawah 15tahun tak boleh pegi..dah lah..nak buat macam mana..tuh yang Chibby frust sangat..memanng nampak sangat die frust...


    Kitorang nih nak kasik lah hiburan kat Chibby nih..supaya die tak terase hati sangat...tuh bawa die jenjalan...mane tempat die nak pegi kitorang bawa..

    Siap cari tempat untuk die buat luahan perasaan lagi...suruh die kuarkan semua yang terbuku...jangan simpan dalam...

    Chibby nih pulak jenis cam tak nak orang tau die sedih ke ape...konon cover macho lah...tapi yang sebenarnye, hati die sensitif sangat...

    Ibu pulak bile dah nampak Chibby camnih...terus sepanjang arituh asyik termenung jer...tak tau camne nak tinggalkan chibby nih...

    Tapi sofia yang tengok gelagat ibu ngan chibby nih pun, sofia terase hati...sedih pulak tengok kan diorang....sofia nih pulak jenis cepat meleleh pulak tuh....

    1 comments:

    nadia said...

    wlaupon sy xbgtau akak, tp sy nk bgtau jgk. siang hari td sy da bkk blog akak. tgk pic roti canai. kecur air liur. da xberani bkk da. sbb kena pegi beli dulu. kempunan. huhuhu
    skrg da blh bkk..
    =)