Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kasik Nyah Kolestrol Sambil Beraya

  • Wednesday, September 15, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, mehlah click View Original Post, time kaseh!!


    Huh..kalo tak sebab sofia punye kolestrol mendadak naik...tak de nyelah sofia merajinkan diri bangun pepagi buta taw...tapi sejak sofia arituh kene tegur...kolestrol dah boleh nampak kat mata....mau tak sofia takut..kang ade tak boleh tengok pulak mata nih...huhu...no no~~~ saya sayang mata saya nih~~


    Konon-konon jogging la....pastuh rase cam nak pitam pulak...sebab tak breakfast dah kene larik...pastuh Mr Syuk bawa sofia pegi breakfast...jalan punya jalan...kat Kopitiam 434 kitorang stop untuk breakfast....tempat baru nih...before nih tak tergerak pulak nak pi makan sini...


    Kat sini...memang femes ngan kopi die...pakcik-pakcik sofia kalo balik Muar...sure akan borong kopi 434 nih...memang power kaw-kaw nyer kopi 434 nih taw...

    Tapi selama nih beli kopi jer bawa balik...kali nih....sofia ngan Mr Syuk makan kat sini pulak...huh~~ memang sedap makan siini..sofia makan roti bakar ngan teh c....tuh pun dah kenyang gile~~

    1 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    akk pun dlm usaha nk bjogging ni dik..