Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ini Pilihan Saya

  • Wednesday, September 22, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Dah setle raye sedare-mare bagai..sekarang nih busy pulak nak prepared untuk sambutan raya kat office sofia..tapi sambutan nih khas untuk staff kolej jer la..

    Planning memang agak meriah dan happening la...cume tak tau lah boleh direalisasikan ke tak impian tuh semua...

    siap ade red carpet bagai...makan pulak cara cam hotelnye buffet...cool~~

    Macam-macam contest ade...antara contest awalnye..family picture...

    So, untuk contest family terceria nih...sofia pilih untuk hantar gambar family sofia yang nih la...nampak semua happy gilos di pagi raye...

    Gambar nih time pepagi raye before gerak ke umah2 tokmak and tokmi...

    Suke sangat tengok picture nih!!

    Love my family so much...tahun depan ade sorang lagi ahli..mane mau celah ekkk...

    1 comments:

    lily lotus said...

    cerialah the pic! suka jugak!