Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Fasa Terakhir..

  • Monday, September 6, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Tinggal bape hari jer lagi nih kiter dah nak sambut Syawal..Syawal..bulan yang diraikan oleh umat Islam setelah berpulun pose sebulan..

    Dah masuk fasa-fasa akhir nih..family sofia masih lagi ade yang tak cukup..selagi tak raye...selagi tuh la tak cukup..So, this week..minggu yang terakhir untuk setle kan semua persiapan yang tak siap lagi tuh...lepas tuh dah nan-ado..fullstop!!


    Nasib baik lah sejak pose nih..sofia kalo balik matrik..Isnin pagi lepas sahur..kalo tak..sure tak puas..hehe..

    Kalo balik Ahad pas buka pose..mane dapat nak sahur Isnin pagi ngan family..

    Tapi nih pun sebabnye....Mr Syuk yang hantar sofia setiap pagi...syurgaaa nye kalo macam nih selalu ekkk...

    Tapiii Mr Syukri cakap nih hanya untuk hari pose jer...hari lain..sofia kene balik sendiri...sedihnyeeeee :((


    Kire semalam sofia ngan family pegi Melaka..setlekan barang-barang untuk rumah pulak..mane yang alas meja...sarung kusyen la...langsir la..barang dapur..semua siap...

    Cuma tahun nih...persiapan ibu ade kasik extra sikit..ibu beli karpet..selalunye tunggu beberapa tahun..kali nih tak..ibu cakap nak beli awal-awal..Nanti time dah nak majlis awak tak payah nak carik lagi...sementara tengah sale nih...


    Cehhh ibu...untuk kiter nyer kahwin pulak...padahal mata dah rambang tengok carpet tergantung sane sini tuh...haha

    Sofia memang tak larat nak follow ibu pilih mane yang die berkenan..sebab sofia allergic sikit bab-bab habuk karpet nih..Sofia rase..time nih muke ngan hidung dah selamat bertukar warna merah dah...mane taknye...asyiklah gatal je hidung nih...

    Tapi walau ape pun..sofia paling suke time-time macam nih la...kesibukan membuat persiapan...memang best...kelam kabut jer manjang...haha...

    0 comments: