Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dah Takde Baru Nak Mencarik

  • Tuesday, September 21, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook reader, klik je kat View Original Post ekk..time kaseh :)


    Time kat umah..memanjang sofia breakfast roti canai..roti bom semua...siap menceceh lagi kat tweeter tuh...makan roti bom pepagi...sampai konon dah naik muak lah makan roti-roti tuh semua...

    Bis nih bile dah nek keje...dok asyiklah teringat nak makan roti2 tuh...

    Huh...suungguh mengader tekak nih!!


    Chibby pun siap dah buat muke muak seminggu breakfast roti...hahaha...kasik lepas gian sebulan tak breakfast roti2 nih...

    Tapi Chibby first time makan roti bom...before nih die tak penah makan lagi...

    Dah rase...asyik manjang nak breakfast roti bomm....tukar menu roti telur, camtuh lah ghuper die makan...nak tak nak...


    Tapi dah masuk keje nih....mak aiii...rase tekak nih nak makan sangat roti bommmm ngan roti canai...

    Tapi cafe sini takde...ari2 mee...nasik...

    mane tak gedebommmm sofia duk sini...

    Lagipun makan sorang2 kat kedai tak syokkk lah.....

    2 comments:

    Kaseh NazLieza said...

    biasal tu dik sekali sekala nk bermanja dgn tuan bdn..huahuahua...

    Miss D said...

    hahahahahaha...
    semua orang macam tu.. 'kot'..
    hhahahahaha....