Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ada Pulak Batu Penimbang Pepagi Nih

  • Thursday, September 16, 2010
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, jomlah klik View Original Post..terima kaseh :)


    Hari nih macam biase lah pepagi kan...bangun awal sebab nak pegi buat proses penyahan kolestrol yang lama diternak kat dalam badan sofia nih...banyak seyh...silap-silap nih even dah jogging tetiap ari pun still melambak lagi kolestrol dalam badan nih..


    Tapi arinih bukan sofia dengan syuk jer jogging..ade sorang lagi ngikut kitorang...sape lagi kalo bukan batu penimbangn nih kan...Chibby...pantang sofia ngan syuk kuar..sure die nak follow...

    Sebenarnye..Chibby bukan nak joggiing sangat pun...cume die nak follow kitorag pegi breakfast nih jer..

    Haih~~~ kejap je dah khamis...bape ari lagi dah nak kene balik Pontian..kene keje dah...ya allah~~~ tak bestnyeee...rase nak nangis jer bile ingat dah nak kene balik Pontian...

    1 comments:

    Redbloodsnow said...

    rajinnyer uols jogs. zie gak yg kemalasan..